Vertiwork

Treballs verticals i en alçada

Fa més de vint-i-cinc anys va néixer Vertiwork, al barri de Sants, a Barcelona. Ho feia amb la idea de portar al món professional la nostra passió i una forma de viure. Volíem aplicar les tècniques de l’escalada a la rehabilitació d’edificis. Calia aconseguir un accés ràpid i eficaç a qualsevol punt, per poder reparar o restaurar de manera més ràpida i econòmica que instal.lant bastides o altres mitjans auxiliars.

En tot aquest temps n’hem après un munt. En tots els sentits: considerem tan important el què fem, com la manera de fer-ho. Intentem minimitzar les molèsties de les obres, posant-nos a la pell dels nostres clients. Ens esforcem a donar un servei àgil i eficaç. Som puntuals, polits i fem poc soroll… i ens ho valoren molt!

El nostre àmbit d’actuació principal és a Barcelona i la seva àrea metropolitana. Mantenim fidelitzades dotzenes de comunitats de propietaris, empreses i particulars. La nostra clientela s’amplia dia a dia gràcies a un molt bon boca-orella, i n’estem molt contents i agraïts.

Som una petita gran empresa, ens estimem molt la nostra feina i ens agraden les persones. Oferim solucions en treballs verticals i en alçada, amb una manera de fer professional i una comunicació humana i propera.

En què podem ajudar-lo?

Sol·liciti el seu pressupost sense compromís